Liary - Sixth part - Voňavý sex


Deníčku, jsem zase tady. Úplně vyřízená. Nebudeš tomu věřit, ale zase jsem potkala úchyla. Nevím, jestli na ně mám štěstí, ale přijde mi jako že se na mě lepí anebo já na ně.

Potkala jsem nádhernýho kluka, měl jen malou vadu. Hodně malou, která mě pokořila. Konečně jsem se dostala od tmavých očí, tmavých vlasů a opálené kůže k blonďákovi, ano, k blonďákovi!
Od čeho jsem se ovšem nedostala byla svalnatá postava. Nejen, že působil příjemným dojmem, tím jak mluvil, musel uklidnit naprosto všechny okolo sebe, ale byl i starostlivý, velmi přitažlivý a pořádně namakaný.
Viděli jsme se jednou, pak jsem už odjela z Prahy a doteď ho neviděla. Možná bych měla být ráda. Furt přijímám to, že každý máme nějakou úchylku, ale něco je na mě až moc.

Ten, kdo mě nezná, neví, že jsem příšerný úchyl na vůně a pachy. Pokud mi něco voní, například pánská vůně, dokáže mě naprosto vzrušit a pak už není těžké začít cokoli dělat, ovšem když mi něco nevoní a nebo doslova smrdí, je mi na zvracení a protože mám velmi dobrý dávicí reflex, zvracím.
Tohle je důležitou informací pro další pokračování, můj deníčku.

Sešli jsme se, už když jsme jeli skoro stejným vagonem jsem si říkala, že je něco divnýho. Normálně nepotkáte člověka ve vagonu vlaku, kam chcete nastoupit. Protože jsem zbabělec, utekla jsem do jiného a čekala až dojedeme až na zastávku metra Vyšehrad.
Vzala jsem si velký výstřih a sukni, abych zaujmula jen tím, jak budu vypadat. Nejen že se mi to nevyplatilo, protože v metru přede mnou stáli dva kluci zhruba v mém věku, kde nastala chvilka napětí a atmosféra se dala krájet. Jelikož jsem malinká a seděla jsem na sedačce, měla jsem jejich rozkroky přímo v úrovni mojí hlavy.  Byli tak blízko, že kdyby vlak jen malinko cuknul, zabořila bych se minimálně do jednoho rozkroku hlavou. Zároveň jsem cítila, že nejen napětí u mě stoupá, ale i u dvou mladíků, kteří mi scenovali během cesty výstřih. Nakonec jsem vyběhla z metra a narazila na svou večerní zábavu.

Prošli jsme se po okolí a potom odešli k němu domů. Abych pravdu řekla, tak milý kluk, který se na mě svýma obrovskýma očima díval, sledoval moje pohyby, žulil se jako sluníčko, to nepotkáte denně. No upřímně jsem tekla opět jako stará pračka, protože byl sladkej. A hádej co deníčku! Potřebovala jsem opraváře na mojí pračku!

Netrvalo dlouho a po malinkém oťukávání, pusinkování a hlazení došlo na sex. Ovšem, ne jen tak obyčejný sex. Už během ležení v posteli jsem si všimla jedné zvláštní věci. Měl u sebe dečku. Asi bych neměla žádné podezření, že u sebe má dečku, když nebylo extra teplo a mohl to mít jako náhradu za polštář, ale!!

Čichal k ní, jako kdyby ho povzbuzovala. Jako kdyby byla jeho doping, jako kdyby byla viagra, co ho nabudí na správnou strunu. Když si nenápadně hodil dečku pod hlavu, ucítila jsem nesnesitelný zápach. Úplně mi to připomnělo dětství. Počůraná deka od psa, kterou měl pradědeček. Upřímně jsem neměla ani slovo, co bych mu řekla. Bylo mi jen na zvracení. Viděla jsem, jak zabořím hlavu do záchodu a vyhodím tak všechno jídlo.

Během sexu si obmotal dečku okolo hlavy a čuchal ji. Bylo mi zle z toho, jak jsem se na něj dívala. Sál jí jako by byla prso jeho matky. Snažila jsem se soustředit na sex, ale nešlo to. Vůbec netuším, jestli věděl že ve mně je. V hlavě mi hrabala myšlenky ta dečka. Potom co mě přehodil na záda a vykřikl slova "UŽ BUDU!" jsem ležela na posteli s nepochopenými myšlenkami. Má rád starší osoby? Představoval si, že mi je sedmdesát, když mě v té tmě ani neviděl? Myslel si, že jsem nějaká babička? Snažila jsem si utřídit myšlenky co z dečky, která zaváněla starší osobou, ztuchlinou a psem vlastně miloval nejvíc.

Po sexu se otočil na bok, přitulil se k dečce a usnul. Dlouho mi to vrtalo v hlavě, nevěděla jsem co si o tom myslet. Co čekat nebo nečekat. A hlavně proč to dělal. Upřímně tohle byl můj nejzvláštnější sex, který jsem měla. Když nepočítám rádoby trojku. 

Komentáře

Oblíbené příspěvky