Liary - Fifth part - Pochcaná a vojetá rohožka


Po delší době jsem se konečně dostala k tobě, MILÝ DENÍČKU. Už jsem unavená a zapíšu si jen pár věcí, co jsem ti chtěla sdělit. Možná jsem na to raději chtěla zapomenout, ale co, minimálně se za pár let zasměju svojí hlouposti! Trojka! Konečně jsem jí zažila!

Začalo to mým milencem. Sama už nevím, kde jsem na takového fešáka natrefila. Vypracovaná postava, hnědé oči, hnědé vlasy. Nepřijde ti taky, že hledám furt takovejhle typ chlapů? Asi bych to měla obměnit! Věděla jsem, že to bude v posteli fungovat. Minimálně moje chemie jo. Sešli jsme se jednou, dvakrát...než se to stalo.

Byla jsem docela překvapená místem, ve kterém bydlel. Kromě obří televize tam byla snad všechna výbava po babičce a dědovi. Záchod skoro kadibouda, nábytek ze začátku minulého století. Všude ty strašný sošky, který za komoušů měl snad každej. Nikoho nesoudím podle majetku, ale překvapilo mě to. U kluka, co nosí značkové oblečení, chodí denně do posilovny, stará se o sebe, to je prostě šok. Možná to bylo jeho šukací doupě, co já vím.

Na první schůzce mi přišlo divný že hulí. Sice se zeptal, jestli je to ok, ale byla jsem v šoku. Sedíš si na gauči a najednou na tebe hukne, že si chce zahulit. Nečekala jsem, že se zhulí a pak bude chtít mazlení a sex. Už jsem od něj nečekala skoro žádnej výsledek a taky to byla pravda. Nestálo to úplně za to, ale moje chemie spojila i nemožný, že sem necejtila až takovej nepokoj a odpor k hadovi, kterej se opile stavil do pozoru, ale nešlo mu to.

Na třetí schůzku mi napsal, že je s kamarádem, ale že se chce vidět. Přemýšlela jsem, co mi tím chce naznačit. Blbka.
"Tak když už je tady, tak vyzkoušíme trojku ne?" s úsměvem dodal.
Jasně, protože jsem tekla jako pračka z obou těch dokonalých úsměvů a sladkých řečiček, řekla sem že mám strach, ale ničemu se nebráním.
Potom co jsme přijeli do šukacího doupěte se chlapci posilnili. Měla jsem vypít flašku rumu, kdybych věděla co mě čeká.

Začalo to líbáním. Něžným hlazením. Jelikož oba měli už v žíle, přišlo mi to o dost vtipnější. Myslím si, že oba byli pro sebe konkurenti, i přes to, že to byli nejlepší kamarádi. Cítila jsem jak soutěží, kdo zaujme víc, kdo mě vzruší víc. Když sem se chvilku líbala s jedním, druhý netrpělivě hladil stehno a důsledně sledoval všechno, co děláme. Těšil se a modlil se, aby na něj přišla řada.
Přišel osudný okamžik, ležím na zádech, jeden přejíždí po bocích a připravuje se na start. V hlavě mi běželo několik myšlenek, ale hlavní byla, ať se soustředím a neudělám něco špatně. Druhý si klekl k mojí hlavě ze strany a penisem přejížděl po rtech.

Nebudu lhát, musela bych mít asi vyšší dívčí, abych se soustředila na sání penisu a to, že druhý se snaží vnést slast do mého těla. Popravdě dámy, tohle vás ani porno nenaučí. Nezvládala jsem to, byla jsem rozhozená a bála jsem se toho, že jednoho z mých nových milenců kousnu. Nakonec oba pochopili, že bude lepší to změnit. Jeden z nich odešel a sedl si do křesla. Pozoroval nás. Ani nevím, jak jsem se cítila. Byla jsem rozrušená z toho, že na mě jeden civí a druhý je ve mně.

Potom co se jeden udělal, přišel na řadu druhý. Asi tím, že se zhulil jak bublifuk už použitelnost klesla. S těžkých výdechem se odvalil. Byla to trojka, ale ne pravá. Takže se nepočítá! Přišla jsem si jako rohožka, kterou právě vojel pes a pak se na ní vychcala kočka. Začala jsem v tu ránu litovat. I to, že oba byli sympatičtí a moc hezcí mi nezabránilo, abych doufala, že tuhle myšlenku někdy vytěsním.

Komentáře

Oblíbené příspěvky