LIARY - EIGHTH PART - MŮJ ORGASMUS


Dnešní doba mi přijde zvrácená. Vlivem telefonů jsme ztratili soudnost, respekt a úctu. Chceš vidět můj penis? Počkej, vyfotím ti ho. Nic není problém. Dost často okolo sebe slýchávám, že muži nesouloží. Prostě se jim nechce. A proč taky? Vyhonit si ho třikrát u porna je taky možnost, daleko rychlejší a účinnější, protože nemusíte myslet na partnerku, že? Asi bych musela žádat o rozvod, kdyby se mému budoucímu muži "nechtělo" moc často.

Vzpomínám si jako by to bylo včera. Můj první a skoro jako jediný přítel se snažil o to, aby sex stál za to. To znamená, abych i já měla orgasmus. Od použití pásku přes zadek, přes sex v páře na veřejnosti až po experimenty s hračkama. Woala a prej že nerostou, orgasmus byl na světě.

Nikdy jsem si nemyslela, že se člověk může tak neskutečně zklamat. Vždy když jsem vyhledávala kamaráda s výhodami jsem naivně myslela, že ty výhody čerpají obě strany. Nakonec se to přehouplo i do mých vztahů a moje vztahy stály za prd. A proč vlastně? Argumenty některých partnerů mě odrovnaly, ale ono...Co se dá čekat že? Vždy je přeci problém v ženě!

Jsi moc frigidní! 
Jasně, jsem moc frigidní, protože jsem tvou šuka*í panenkou, která má na povel roztáhnout nohy a ležet. Myslíš si, že se mi to líbí? A chci aby to trvalo dlouho a ty si to co nejvíc natahoval?
OPRAVDU si myslíš, že mě baví lehnout si, koukat na to, jak si nasliníš prsty a bezcitně je do mě vrazíš? OPRAVDU si myslíš, že zvlhnu z předehry, která vlastně ani není nebo trvá minutu?
OPRAVDU máš dojem, že mám ležet a potom co se udělaš bejt vlastně ještě spokojenou partnerkou, která se k tobě přitulí a ještě se bude mazlit?
OPRAVDU  mě soudíš za to, že po sexu odcházím do sprchy, abych z toho sexu něco měla a mohla se udělat, když se na to nezmůžeš ty?
OPRAVDU SI TAKOVÝ UBOŽÁK?
Zlato je to tvůj problém, ty chceš orgasmus, takže by si ho měla řešit. Pokud chceš, tak si sbal sebou příště hračky. Jasně, řešení nad všechno. Tímhle vlastně říkáš "Jsem na hov*o, ale to je tvůj problém, že se mnou si."

Už chápeš proč s tebou nespím? Protože si sobec a ňouma, co zasune a myslí si, že se rozsypu štěstím, že mi někdo dole ometl pavučiny? Haha, aha.

Neustále mi to leží v hlavě. Ty scény dokola. Chyby, co by člověka nenapadly. Bohužel je to i tím, že muži mají velmi zkreslenou představu o tom, co žena potřebuje a chce a to hlavně díky pornu.
Sex na sucho, žádná předehra nebo bušení "do toho" jako kdyby chtěl zatlouct hřebík.
Přijdeme do pokoje, sedám si na postel. Usmíváš se a odkládáš si věci na stolek co je u postele. Oba si lehneme do postele. Meleš sladký kecy, který mě mají nažhavit. Nešetříš polibky na rty a na čelo. Postupně sundáváš oblečení. Až jsme oba dva nazí, snažíš se si se mnou hrát. Konkrétně asi půl minuty. Potom přijde zlom. Zasuneš, tvrdě přirážíš, až tak že mi vnitřnosti skákají do hlavy a po pár minutách padáš vyčerpáním vedle mě. "Promiň."

A pamatuješ si ten sex na rozloučenou? Nejhorší náš sex v životě! Zrovna jsem šla do nějakého vztahu a ty si mi říkal, že chceš ještě naposledy. Šli jsme se projít do lesa, pro nás vlastně naprosto netypicky, že. Sex v lese byl častěji než doma, když nad tím tak přemýšlím. Ukazovala jsem ti mystické místo, které mě vždy přitahovalo.
"Tamhle! Tamhle si tě chci vzít." a zamířil si vstříc husté tmě, která by se dala krájet. Našel si naprosto nejhorší místo, které se dalo. Mezi stromy, které měly kmeny neskutečně blízko u sebe. Položil si mi ruce na stromy a sundal kalhotky. Snažil ses nakopnout svojí mužnost, která ne a ne stát! Po chvilce s polopostavením si začal přirážet. Ještě že byla tma a tys neviděl, že při bouřlivém přirážení si pomohl k tomu, hlavou narazit do stromu. Vlastně si pak pamatuju jen to, že mužství kleslo a už nešlo nastartovat. Moje hlava byla jak střepy roztříštěna a chtělo se mi zvracet. Nebyl čas ztrácet čas, šlo se dom!

Chceš moc sexu!
Tohle je to nejvtipnější co mi kdo řekl. Myslím, že velmi záleží na tom, jaký je váš protějšek. Pokud je pro vás sex 3krát do týdne moc, asi nejsem skvělá partie. Každý svého štěstí bagr.

Co si budeme, pokud si frigida, počítej s nevěrou. Pokud nejsi blbec a máš alespoň trochu rozumu, pouč se a nechovej se jako blb.

Komentáře

Oblíbené příspěvky