Šampon a kondicioner Oil Repair - Balea

 Ahoj! :)
Dnešní článek bych chtěla věnovat značce Balea. Jejich sprchové gely známe asi každý, co se týče šamponů, jsou na tom asi stejně. Značka evokuje cenou/kvalitou.



Tentokrát si pod drobnohled vezmu šampon a kondicionér. Za mě toto jsou nejlepší produkty za tuto nízkou cenu. Tato řada "Oil Repair" je pro vlasy suché a roztřepené vlasy s arganovým olejem.


Prvně jsem měla trošku strach, aby šampon neudělal pravý opak, nedělaly se mi lupy nebo je ještě víc neničil. Samotný šampon mi nepřišel jako žádný zázrak. Obyčejný šampon, který hezky umyje, ale neokouzlí. V kombinaci s kondicionérem umí ale zazářit! Byla jsem hodně překvapená, jak super spolu spolupracují!



Je pravda, že kondicionér je trošku víc takový "uplácávající", takže po použití budete mít sice vlasy krásně hebké jako z bavlnky, ale docela dost zplihlé. Mě to tedy nevadí, potrpím si spíš na menším objemu a hebkosti vlasů než na objemu jako z amerických filmů. Vyloženě nezatěžuje vlasy, což je super, umí udělat práci i z mála. Tady vyloženě platí kvalita za peníze, co produkt stojí. Možná bych řekla, že  je to "nadstandartní" produkt. Protože některé dražší komba tohle neumí, bohužel.



Co se týče roztřepených konečků, nějakou velkou změnu jsem nepochytila, ale na druhou stranu, šampon mi nedělal lupy - což většina šamponu co momentálně používám ano - a vlasy nevysušoval. Za mě paráda, za kombo asi 80/90 KČ (Za oba produkty).

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky