RECENZE: Rukavice tlapičky


Ahoj! :)
Dnešní článek bude opět recenze na produkt od postovnezdarma.cz


(Rukavice v kombinaci s medvědí čapkou a dvoubarevným šátkem.)

Dlouho jsem přemýšlela nad tím, co zvolit. Bylo na výběr plno věcí, ale nakonec mě uchvátily tlapičky. Je pravda, že pokud si tyto tlapičky vezmete v den, kdy je silný mráz, ruce vám stejně zmrznou (Nojo, logicky Hani.). Ale proč ne! Výhodou, ale zároveň nevýhodou tlapiček jsou právě ustřižené kusy na prstech. Výhoda je, že můžete ovládat v klidu váš telefon, aniž by vám upadly prsty, ale nevýhodou je, že ony možná stejně upadnou.(Pokus o vtípek.) 

(Kombinace s černými cvokovanými kalhoty, chlupatou mikinou, šátkem a čepkou.)


Začnu tedy od začátku. Rukavice jsou velice heboučké, chlupaťoučké, vyloženě jako kdyby vaše ruce zahříval plyšový medvídek. Nejen, že jsou krásně chlupaté, mají zároveň příjemnou podšívku, takže vaše ruce/dlaně rozhodně zahřejí. K rukavicím dostanete ještě šňůrku ve stejné barvě. Pokud si budete chtít rukavice přišít na tkaničku, pro případ, aby jste je neztratily. Podle mého by bylo lepší je tam rovnou přišít, ale je to jen malinký detail. Přeci jen, kdo by nechtěl, může si je ustřihnout - a nebo našít, nojo!



Je vidět, že mě, malému milovníkovi chlupatých věcí


(Na obrázku je vidět nitka, vyčuhující z rukavice. Protože byla jen jedna, myslím si, že to není nic příšerného a nitku si v pohodě odstřihnu.)


(Zde je pěkně vidět vnitřek rukavic. Je malinko zateplený.)



(Podle hodnocení uživatelů jsou rukavice nedostatečné k zahřátí. Dle mě se to dá trošku čekat, nemají prsty, takže budou na chladnější období, ale když bude foukat a bude mínus patnáct, tak Vás rozhodně nezachrání. Když je menší zima nebo okolo nuly, dají se v pohodě nosit. Jsou nejen stylové, ale zároveň zahřejí.)



Odkaz na produkt je ZDE

 • Cena v akci (za plnou bych si je asi nekoupila)
 • Pěkně chlupaťoučké
 • Stylové rukavice
 • Můžete ovládat mobil s nimi

-

•  Spíše stylový doplněk než na zahřátí
• Plná cena mi přijde vyšší
• Nepřišitá šňůrka, podle mě by to bylo lepší přišité

Závěrem bych chtěla říct, že bych si rukavice koupila pouze ve slevě a jako modní doplněk. Sice rukavky zahřejí, ale přeci jenom je to na "lepší zimní", kdy není úplně mínus XX.
Budu se těšit u dalšího článku,
Hen

Komentáře

Oblíbené příspěvky