Testování na zvířatech

Výsledek obrázku pro testování na zvířatech

Ahoj! :)
Dnešní článek bude asi hodně krátký, neplánuji se nějak rozepisovat, protože na toto téma jsem psala už jeden velmi přesný článek, který si můžete přečíst zde.

Chtěla bych jen říct, že spousta blogerek a samozřejmě i já podporujeme, ačkoli nevědomky. Zkoušíme produkty a potom Vám je recenzujeme. Abych pravdu řekla, docela mě to přestává bavit, myslím si, že od té doby co jsem napsala článek na můj druhý blog se stejně nic nezměnilo a spousta lidí mi jen na toto kývla a to bylo všechno. Já vím, že jsem asi malinký tvoreček oproti ohromnému stádu a bohužel mám plnou skříň produktů, která je testovaná a já jí používám, ale proč nezkusit změnu. Po dnešním článku se budu snažit oslovit pár firem, ale nevím jak to samotné dopadne. Byla bych ráda, kdybych mohla spolupracovat s nějakou takovou firmou, protože bychom společně mohli postupně vymýtit nerovnoprávnost a testování kosmetiky na zvířatech.

Používáte VY nějaké produkty netestované na zvířatech, popřípadě jakou značku?
Hen

Výsledek obrázku pro testování na zvířatech

Komentáře

  1. Obávám se, že naprostá většina výrobků v mé skříni je testována. :( Ale díky za podnět se nad tím zamyslet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je i v mé, ale jak se říká "I malý krůček znamená posun kupředu." Takže proč nezkusit alespoň něco málo nahradit :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky