Proti podzimním depresím


Ahoj! :)
Dnešní článek bych chtěla tak trochu odlehčit. Myslím, že nejsem jediná, na koho padá podzimní nálada. Asi nevím, jak plně se z této nálady dostat, ale pár svých tipů Vám sem vložím, třeba se inspirujete a uvidíte, že se i toto smuteční období dá přežít! :)

Jako první je pro mě důležité uvolnění mysli. Ať svítí sluníčko, ať je venku chladný vítr, ať je venku jak chce, moje hlava ví, že je podzim. Moje nejlepší odreagování je svíčka. Nedávno jsem si pořídila svíčku s vůní perníčků. Musím říct, že je to jedna z věcí, kterou Vám mohu doporučit - je samozřejmě na Vás, jakou svíčku si pořídíte, ale svíčka je základ pro uklidnění mé mysli. Už jen to, že přijdete do pokoje, který je provoněn perníčkovou vůní je prostě blaho.
Dalším tipem jak uvolnit mysl je četba. Lehnout si do postele, když venku řádí Bůh Podzimu je nejlepší, co můžete udělat. Vy si v klidu vychutnáte svou oblíbenou knihu a Bůh se vyřádí zase za vašemi okny.

Druhou věcí je uvolnit ruce. Práce je nejlepší věc, která odprostí špatné myšlenky. Ne nadarmo se říká, že ruce jdou ruku v ruce s hlavou. Soustředěnost je to, co přesně potřebujete k práci. Pokud máte něco, co jste chtěli udělat, tak neváhejte! Plánuji sem v blízké době dát nějaké tipy na podzimní DIY, takže se máte rozhodně na co těšit! :)
Popřípadě si vytvořte něco, co potěší vás, nebo vaše milé! Já jsem asi dva roky zpět vyráběla Lapač snů, na který se tu také objeví návod. Později jsem si ho raději koupila, nevypadá úplně dokonale, ale teď slouží Charlie a visí nad její klecí. Třeba se jí zdají díky němu jen dobré sny! :)


A pokud ani jeden z těchto tipů Vás nezaujal, nezoufejte! Je spousta věcí, co se dá na podzim dělat. Ať už je to posezení s přáteli, poslouchání hudby, sledování filmů nebo hraní si s mazlíčky, všechno co vás baví a inspiruje vás dokáže sebrat a postavit na nohy. Doufám, že toto ne zcela příjemné počasí přežijeme všichni v klidu a letos se konečně dočkáme pořádného sněhu, abychom se měli o Vánocích z čeho radovat! :)

Hen

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky