Kouzelná podprsenka



Ahoj! :)
V dnešním článku bych vám chtěla oznámit mojí oficiální spolupráci se stránkou poštovnézdarma.cz a tím pádem bych vám chtěla ukázat věc, kterou jsem si vybrala na recenzi. Odkaz na produkt je zde! Pokud odkaz nebude fungovat, zde je odkaz - http://postovnezdarma.cz/samodrzici-neviditelna-silikonova-podprsenka

Není to tak daleko zpátky co jsem psala o "neviditelné" nebo spíš nalepovací podprsence, která splní rozhodně svůj účel. Není vidět, ale z prsou vytvoří nádherné bochánky. Ne, v dnešním článku neuvidíte mou nahou fotku, omlouvám se, dnes vám ukážu jen změnu ve svém dekoltu, kterou jsem patrně poznala. Rozhodně si tyto podprsenky v dnešním článku porovnáme.



Hurá na recenzi. Takhle podprsenka mě zaujala hlavně tím, jak vypadá. Není to obyčejný tvar, který jsem měla doposud a proto jsem se rozhodla to vyzkoušet.
Jak sami vidíte, tvar je do takových rádoby křídel, což nevím jestli úplně vyhovuje mě. Co je podle mě obrovské plus a u té vietnamské podprsenky to nebylo - kolečky pro bradavky. Pokud tento článek čte muž, tak ho prosím raději zavřete, bude to tu intimní! Asi mám špatnou velikost, nebo sama nevím, ale ty kolečka mi na ně nevychází vůbec, takže ten účel, pro který tam jsou zůstanou nevyužité - proto si myslím, že bude lepší objednat si o velikost větší, ale to je moje chyba, nevěděla jsem to :).


S použitím podprsenky.

Překvapilo mě samotné lepidlo, protože je to úplně jiné, než jsem měla. Přijde mi, že víc lepí - čiže by mohla podprsenka vydržet déle, ale to ještě nevím, mám jí pár dnů. Ta od vietnamců přestala lepit po půl roce, uvidíme kdy tato, dám report do článku, až ztratí funkčnost ;). Ale mínus toho "lepidla" je, že opravdu lepí až moc a když se podprsenky dotknu, přijde mi to jako nějaký sliz, co se táhne a nechce pryč. Je to děs, bojuju s tím jako s anakondou a když jí sundavám, přijde mi, že mi prsa vyloženě tahá, což není úplně super, ale na druhou stranu - to podprsenky musí udělat, jinak by to byla známka, že dobře nelepí.



Co mi přijde úplně dokonalé je materiál. Jsou pokryty z vnější strany nějakou textilií nebo něčím, co jí připomíná, čili si myslím, že se vám v tom prsa tolik nezapotí - přeci jen, když máte nějaké šaty, je léto a pařák a do toho silikonová podprsenka, ajéje.



Takže celkové shrnutí podprsenky je takové

+

+ Pokryta textilií
+ Dobře lepí
+ Cena
+ Vytvoří božský dekolt


-

- Velikost, teď už vím, že raději o číslo větší
- Dobře lepí
- Tvar

Myslím, že si sami můžete porovnat, jak velkou změnou můj dekolt prošel
Před použitím ↑
Po použití ↓

Komentáře

  1. Super je slyšet cizí názor. Já se ségrou taky váhala nad koupí. Furt nevím no .... Článek máš krásně napsaný ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě je super si nějakou koupit, je jedno jestli to vytáhneš jednou nebo dvakrát nebo desetkrát měsíčně. Mám hodně šatů, kde si prostě výstřih říká i o pěkný dekolt a mě bohužel nebylo tolik dáno, abych ho měla. Rozhodně ale nezoufám a tahle věcička se vyplatí - ať už od vietnamců nebo zainvestovat do nějaké dražší :) děkuji :))

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky