T(r)op Shop - Lékárna.cz


Ahoj! :)
Dnešní článek bych chtěla věnovat recenzi stránky. Rozhodla jsem se, že i na tomto blogu rozjedu rubriku, kde budu hodnotit obchody. Bude to rubrika, ve které nenajdete ŽÁDNOU SPOLUPRÁCI. Je to ČISTĚ MŮJ ÚSUDEK A NÁZOR.

Jak už jste si mohli všimnou v nadpise, dnes to bude o stránce Lékárna.cz


HODNOCENÍ STRÁNKY
O samostatném hodnocení stránky bych řekla asi jedno. Pokud hledáte něco přesného, vyhledáte si to v pohodě ve vyhledavači a nemáte žádný problém. Pokud nevíte, nebo jen "čumákujete" rozhodně se proklikáte pár rubrikami a najdete si určitě něco. Líbí se mi, že stránka je přehledná. Je tam mnoho rubrik, takže pokud se zaměřujete na určitý druh, například drogerii, hledáte opravdu jen v drogerii a ne v uzeninách. Dokonce máte spoustu podrubrik, ze kterých můžete vybírat detailněji.

Z této stránky jsem si už kdysi dávno objednávala dva Syoss pomocníky - tužidla při žehlení a fénování vlasů. Nikde jsem je nemohla najít a byla jsem ráda, že jsem je našla zde a dokonce pokud vím, bylo to za hubičku.

Je pravda, že ne každý má asi chuť, sednout si k počítači a hledat produkty na internetu, když může jít do drogerie/lékárny a oběhnout to do deseti minut  všechno, ale pokud jste šetřílci, nebo se vám prostě do obchodu nechce, je to dobrá volba.
Co se týče cen, je to sporné. Někdo řekne, že platí poštovné a vymlouvá se, že to co na stránce ušetří utratí za poštovné a dále. Ale není to pravda, pokud si vyberete vhodné poštovné pro vás i vaši peněženku, můžete o dost ušetřit při větším nákupu. Co se týče cen produktů, někdy dokážu najít produkty například v drogerii (sem tam jako doma) levněji než na této stránce, ale je to produkt od produktu.

Jak jsem zmínila, koupila jsem si tužidlo, nechala jsem si balíček poslat do zásilkovny a tak jsme platila poštovné jen 29 Kč. Jak tak sama koukám, od dubna se staly změny a můžete si balíček objednat už i Českou poštou jen za 29 korun, to je senzace! To je rozhodně posun k lepšímu!:)

Teď už k samotnému balení. Byla jsem překvapená, jak krásně zabalený a "vytuněný" balíček mi přišel. Abych pravdu řekla, čekala jsem, že tužidla z eshopu hodí do krabice a pošlou, tak jak by to udělal každý druhý. Já jsem dostala ale trochu něco jiného. Dostala jsem roztomilou krabici (už jsem ji vyhodila) s ještěrkou. Když jsem balíček otevřela, čekalo mě milé překvapení. Tužidla byla zabalená do těchto nafukovacích sáčků, které vidíte na obrázku a přišlo dalších spoustu letáčků a vzoreček pro zdravá očka, což mě potěšilo.

Čekala jsem, že přijde něco takového ↓



Ale přišlo ↓






Můj celkový dojem je hodně příjemný, myslím si, že je to hodně dobrý nápad, vyjde o dost lacino (při větších nákupech) a je z pohodlí domova. Nemusíte se prodírat stovkou produktů, protože se podrubrikami proklikáte na produkty, které chcete. Za mě to má rozhodně 5/5! :)

Komentáře

Oblíbené příspěvky