Loreal Paris Ombre Barva na vlasy


Ahoj! :)
Dnešní článek bych chtěla věnovat tak trochu mému experimentování. Babička barvila sestru a mě tak moc svrběly prsty, že jsem chtěla taky změnu. Už dlouho jsem zase přemýšlela o tom, že bych si udělala Ombre a potom, co bylo babiččino dílo dokonáno a my jeli do města, koupila jsem si barvu a rozhodla do toho jít, dokud je to horké.


Děsně se mi líbí, že je vše popsané v návodu a každá nádobka má svoje číslo, takže se zaručeně nespletete a máte vyhráno.


Koupila jsem barvu přímo na Ombre a těšila se, až na to vlítnu. Nejsem kadeřník nebo specialista na vlasy, takže tady popíšu akorát postup, který jsem udělala.


Protože jsem chtěla konečky blonďaté, začala jsem úplně prvně barvit je. Vlasy jsem si oddělila gumičkami do dvou pramenů a gumičky jsem zamotala do zhruba stejné výšky, abych věděla, kde přesně bude světlejší a kde se bude barva postupně ztmavovat. Sice mi to moc nevyšlo, ale nápad to nebyl špatný. Po nanesení barvy na konečky jsem sundala gumičky a hřebínkem pročesávala vlasy čím dál výš. Popravdě jsem barvu mohla nechat ještě déle, ale bála jsem se, že se mě bude 100% blond, takže jsem raději barvu sundala dříve.
A tady jsou výsledky!



Vzadu jsem si bohužel udělala o malinko kratší Ombre, ale když si udělám nějaký účes, tak to není vidět.



Přesný návod k použití, podle mě tohle Loreal vymyslel naprosto na jedničku!


Na obrázku vidíte tipy na Ombre, podle mě je to super, pokud nevíte kam přesně až barvu nanést. Je samozřejmé, že si můžete udělat jen konečky a nechat všechno plavat, ale můžete se také řídit tímto a vlasy si udělat podle návodu, tak jako já.


Na Ombre dostanete přesně takový hřebínek. Je jemňoulinký, takže pokud pojedete podle návodu, barva chytí každý vlasy přes tento hřebínek. Závěrečná péče je pastva pro vlasy. Jsou potom nádherně jemné, příjemné na dotek a vypadají živě. 
Ne vždy, když si umyju vlasy vypadají tak dobře, proto si péči šetřím a používám jí vcekrát.


Reálná fotka hřebínku ↓



Komentáře

Oblíbené příspěvky