Syoss - Hold & Flex tužidlo

Ahoj kočandy!
Tentokrát si zase vememe na mysl další z produktů na vlasy. Dnes to bude tužidlo od Syossu.

Někde jsem uvedla, že mám Syoss ráda, že je to moje oblíbená značka a to je pravda, ale čím dál víc si kupuji jiné značky, protože se snažím získávat něco lepšího, něco, co mi dá víc. V minulých článcích jsem zmínila i to, že nahrazuji pomali Schwarzkopfem Syoss. Není nic těžšího než se rozhodovat mezi produkty, které vám docela sedí.
Cena za tento produkt se pohybuje podle drogerie nebo místa koupení, někde tento produkt seženete za 100, někde za 130/250 ml.

Co nám vlastně slibují: - Flexibilní fixaci a pružnost až 24 hodin
- Ulehčuje rozčesávání mokrých vlasů
- Chrání před teplem při fénování a vysušení vlasů


No, abych pravdu řekla. Pružnost sice vlasům dodává, ale to dodá skoro každé tužildo, které jsem použila. Vlasy jsou vláčné, příjemné. Ulehčuje rozčesávání? No, když přivřu jedno očko, dalo by se to, ale neviděla jsem žádnou změnu při ochraně před teplem. Je lepší na tu zadní stranu napsat méně informací, než vytahovat něco, co nedokážu splnit. Pomalu se mi otevírají oči a zjišťuji, že Syoss není to, za co jsem ho měla.
Jo a navíc, stačí o trochu více produktu dát na jedno místo a udělá se vám tam odporný povlak, který musíte dávat dolů vodou, super!




A co vy? Zkusili jste toto tužidlo? Pochlubte se s vašimi zkušenostmi v komentářích :)

Komentáře

Oblíbené příspěvky