Balea Young Deosprej - Nasch Katze

Ahoj kočky!
V dnešním článku, který bude zase kratší vám předvedu jeden z deodorantů.
Rozhodla jsem se psát na každou věc zvlášť, aby to vyšlo na více článků a vy si alespoň obden mohli něco pěkného zde přečíst. Jelikož mi momentálně probíhá zálohování notebooku, celý je chudáček rozklepaný, nějaký nesvůj, hodně se seká, takže doufám, že tento článek vůbec napíšu.

Jako typická Balea stál, pokud si tedy moje hlava pamatuje dobře, asi 30 korun za 150ml.

Je to předpokládám z limitované edice, protože jsem tento deospray nikde už neviděla. Takže se o něm nebudu tolik rozkecávat, je to teoreticky spotřebováno, ale do spotřebnována budu zařazovat pouze produkty, o kterých už je na blogu článek, protože mi to tak přijde lepší.
Narozdíl od krému, který tu taky už brzy uvidíte, tento spray voní. Tato v překladu mlsná kočka má vonět po třešních a to rozhodně voní.


Je to sametově lehká vůně, která vydržela docela dlouho, má být bez alkoholu a má vydržet 48 hodin, což jsou jen reklamní fígle.
Za mě to byl jeden ze zázraků, protože když šáhnu na nějaký deospray teď, přijde mi, že na mě odporně smrdí, to je ale věc názoru. Tento to ovšem nedělal, krásně se rozvoněl a nechal podpaždí příjemně voňavé.


(Omlouvám se za zadní část obalu. Z důvodu nošení deospraye v kabelce se stalo tohle, stává se mi to hodně u Baleiiných cedulek/nálepek.)


A co vy? Zkusili jste tento deospray? Pochlubte se s vašimi zkušenostmi v komentářích :)

Komentáře

Oblíbené příspěvky