Schwarzkopf - Gliss Kur - Hair repair with liquid keratin comlpex

Přeji příjemný a chladný čtvrteční večer, vítejte u nového článku.
V dnešní článku, protože je venku chladno, klepe nám všem na okna, chci představit jeden šampon.


Jmenuje se Schwarzkopf - Gliss Kur - Hair repair with liquid keratin comlpex Ultimate repair. S tímto šamponem jsem měla smíšenou zkušenost.
Je to šedostříbrný šampon, který nádherně pění. Protože miluji pěnu na vlasech - přijde mi, že když si napěním vlasy, šampon dokáže lépe umít vlasy, ale asi je to jen trik.
Je zvláštní také svou vůní, která je zvláštní, ale vtíravá. Když zavřu oči a přičichnu k šamponu, vybavím si kadeřnické studio nebo něco podobného, úplná nádhera.

Ale teď už k tomu, co umí a co umět má.


Co nám naši pisálci naslibovali na obalu?

- Gliss Kur - Hair repair with liquid keratin comlpex šampon pro silně poškozené a suché vlasy. Receptura s trojnásobně koncentrovaným komplexem tekutého keratinu důkladně regeneruje poškození vlasu a vyplňuje ztracený keratin. Pro Hloubkovou rekonstrukci vlasů a až o 90% větší odolnost a lesk.

Je pravdou, že jsem tento šampon používala jako samotný bez baalzámem, ale vyhovoval mi. Koupila jsem ho asi za 40 korun před půl rokem a rozhodla jsem se, že ho konečně načnu. Můj verdikt je jasný. Malou změnu jsem viděla. Lesklost byla pěkná, vlasy byly hebké a pěkné. Velkou změnu v posílení vlasu jsem neviděla, ať to bylo tím, že jsem nepoužila balzám nebo ne. Tento výrobek mi vyhovuje, ale pokud hledáte něco, co vám vaše vlasy pořádně vyživí, nehledejte šampony, ale spíš oleje (nejsem specialista na vlasy).


( Složení Šamponu.)

Asi největším reklamním tahákem pro mě byl i obal, zaujme, dodá pocit, že bude naprosto jedinečný a už ho nechcete pustit z ruky. Jako běžný šampon na lesk ano, na poškození - ne.

Komentáře

Oblíbené příspěvky